TARIEVEN

ADMINISTRATIE

De administratie voor de ZZP'er vanaf € 65,- per maand inclusief de Omzetbelasting aangifte.

De administratie voor het MKB vanaf € 85,- per maand inclusief de Omzetbelasting aangifte.

Heeft u af en toe eens een vraagje, dan krijgt u hiervoor GEEN factuur.

Wilt u meer ontzorgt worden op administratief gebied, dat is bij Kantoor TIEN mogelijk, denk aan het sturen van facturen met uw eigen logo of herinneringen sturen naar debiteuren. Zit u liever helemaal niet achter de computer, dan is het ook mogelijk om de volledige administratie door Kantoor TIEN uit te laten voeren. Raakt u nog wel eens een bonnetje kwijt? Dat is verleden tijd met de app op je telefoon, waarmee je bonnetjes direct in kunt scannen en verzenden naar het boekhoudpakket. Ook de scanner zit bij de prijs in. Met deze maandelijkse bedragen komt u niet voor verassingen te staan. 

Het verzorgen van de aangifte Inkomsten belasting vanaf € 75,- exclusief btw.

Het verzorgen van de voorlopige teruggaven of aanvraag toeslagen € 50,- exclusief btw.

PERSONEELSZAKEN

Ondersteuning bij de personeelsadministratie, denk aan het opzetten van de personeelsadministratie, arbeidscontracten opstellen, verlofregistratie, werkgeversverklaring en beslaglegging. Uurtarief € 45,- exclusief btw.

Ondersteuning bij personeelszaken, denk aan sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken, ziekteverzuim, begeleiding bij uitdiensttreding en advisering. Uurtarief € 49,- exclusief btw. 

ONDERNEMERSASSISTENT

Het tarief is afhankelijk van de soort werkzaamheden. Heeft u specifieke werkzaamheden waar u het tarief van wilt weten, dan verzoek ik u om telefonisch contact op te nemen of middels het contactformulier op de website.