Referenties

Facebook reacties

Serena's Hairfashion, Je bent een toppertje

Platform Mindset, Wij zijn heel blij met je, Jeantien!!

Freriks badkamerinstallaties

Ze voert voor mij de complete administratie, van offerte tot en met de omzetbelasting. Ik hoef me nergens geen zorgen om te maken. Het wordt allemaal tot in de puntjes geregeld.

Chris Freriks

www.badkamerinstallaties.nl

Klein Hesselink badkamer installatie

De boekhouding wordt voor mij volledig verzorgt. Ze denkt proactief met mij mee en heeft altijd een duidelijk antwoord op mijn vragen. Heb je even ergens geen tijd voor, je hoeft maar te bellen en ze pakt het voor je op. Ze heeft zelf en kerstkaartje met mijn logo gemaakt, die ik naar mijn klanten en leveranciers heb gemaild.

Danny Klein Hesselink

www.hkbadkamerinstallatie.nl

Glaspunt

Ik heb ruim 12 jaar als directie ondersteuning gewerkt voor Glaspunt. Dit tot grote tevredenheid van de directie. Tot mijn taken behoorde de volledige personeelsadministratie, HR advisering, audits voor ISO 9001 en VCA, administratieve taken, verzekeringsportefeuille, roosters maken en verder alles waar ik op dat moment de directie mee kon ontlasten.

www.glas.nl

Avivos Accountants

Hier heb ik gewerkt als Assistent Accountant waar ik de administratie voor meerdere bedrijven voerden. Tot mijn taken behoorde het boeken van de administratie, het verzorgen van de aangifte omzet belasting en het opstellen van de jaarrekening.