Kantoor TIEN

 

Wanneer heeft u voor het laatst tijd gehad om aan uw bedrijf te werken, in plaats van mee te werken? 

Komt u maar niet door uw administratie heen, of het lukt maar niet om wat meer vrije tijd voor uzelf te creëren. U wilt vooruit, maar randzaken van uw onderneming slokken uw tijd op. Hiervan zijn de grootste boosdoeners vaak de administratie en de personeelszaken. Hier kan Kantoor TIEN u bij helpen. U besteedt simpel weg werkzaamheden uit waardoor u tijd kan vrij maken om dat te doen waar u maar niet aan toe komt. 

 

Kantoor TIEN doet waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. 

Ontzorgen, dat is waar Kantoor TIEN voor staat.

 

De zorg die u heeft over de boekhouding, tijdige betalingen, openstaande debiteuren, aangifte omzetbelasting en het inboeken van uw facturen, de personeelsadministratie, zieke medewerkers, contracten, verslaglegging, etc. neemt Kantoor TIEN graag van u over. Dit geeft rust en ruimte, zodat u zich kunt richten op de kerntaken. Ook denk ik graag met u mee, waar we processen kunnen verbeteren, zodat er efficiënter gewerkt kan worden, zoek ik dingen uit, of stel ik werkinstructies op, zodat een nieuwe medewerker snel uit de voeten kan. 

Kantoor TIEN is geen stoffig bedrijf, maar een frisse en jonge onderneming, met persoonlijk contact en duidelijk advies. Waar u altijd op de eerste plaats komt.