Diensten

Boekhouding ■ Administratie

Het voeren van uw administratie kan een tijdrovende klus zijn, deze tijd kan u ook besteden aan uw kerntaken. Graag verzorg ik  uw administratie. Denk aan debiteuren- en crediteuren administratie, aangifte omzetbelasing, aangifte inkomstenbelasting, maandelijkse rapportages, jaarcijfers, advisering, etc.

U kunt de administratie digitaal, middels een app op je telefoon aanleveren. Bent u nog gewend aan de bekende "schoenendoos", dan help ik u bij het overstappen naar digitaal. Heeft u liever de administratie inhouse, dan kom ik een aantal uur per week of maand bij u de werkzaamheden uitvoeren. 

HR advies ■ Personeels administratie

Voor u als ondernemer is het hebben van personeel mooi, zij kunnen een hoop werk voor u verzetten. Maar kent u alle regels, houdt u de personeelsadministratie goed bij en wat als een personeelslid ziek wordt. Er komt een hoop bij kijken. Graag neem ik deze zorg van u over. Denk aan de het opzetten van de personeelsadministratie, verlofregistratie, vaststellingsovereenkomsten of arbeidscontracten opstellen en vervaldata bewaken. Heeft u begeleiding nodig bij in- en uitdiensttreding, ziekteverzuim, functionering- en beoordelingsgesprekken, ook daar kan ik u in ondersteunen of volledig overnemen. Zijn er onduidelijkheden over afspaken en werkprocessen, dan maak ik voor u een arbeidsreglement, stel werkbeschrijvingen op of maak een compleet handboek. Wellicht kunnen er nog procesverbeteringen doorgevoerd worden of heeft u advies nodig in een bepaalde case, wilt u graag een vast aanspreekpunt voor uw personeel een aantal uur per week inhouse, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsondersteuning ■ Ondernemers assistent

Waar kan ik u nog meer mee ondersteunen? Uw website onderhouden, social media optimaliseren, processen verbeteren, onderzoek verrichten? Ook kan ik voor u interne audits uitvoeren, uw ISO 9001 of VCA certificaat onderhouden, voor VCA ben ik VCA Vol gecertificeerd. Maar ook de verslaglegging van vergaderingen, schade afhandeling met de verzekeraar, offertes aanvragen voor uw verzekeringen, zodat u niet te veel premie betaald, alles waar ik voor u als ondernemer tijd kan besparen neem ik graag van u over.