TARIEVEN

ADMINISTRATIE

De boekhouding voor de ZZP'er vanaf € 79,- per maand inclusief de Omzetbelasting aangifte.

De boekhouding voor het MKB vanaf € 109,- per maand inclusief de Omzetbelasting aangifte.

Heeft u af en toe eens een vraagje, dan krijgt u hiervoor GEEN factuur.

Wilt u meer ontzorgt worden op administratief gebied, dat is bij Kantoor TIEN mogelijk, denk aan het sturen van facturen met uw eigen logo of herinneringen sturen naar debiteuren. Zit u liever helemaal niet achter de computer, dan is het ook mogelijk om de volledige administratie door Kantoor TIEN uit te laten voeren. Raakt u nog wel eens een bonnetje kwijt? Dat is verleden tijd met de app op je telefoon, waarmee je bonnetjes direct in kunt scannen en verzenden naar het boekhoudpakket. Ook de scanner zit bij de prijs in. Met deze maandelijkse bedragen komt u niet voor verassingen te staan. 

Het verzorgen van de aangifte Inkomsten belasting vanaf € 130,-.

Het verzorgen van de voorlopige teruggaven of aanvraag toeslagen € 75,-.

Het verzorgen van administratieve taken, waar op dat moment behoefte aan is. Dat kan zowel bij u in-house, maar ook op afstand, afhankelijk van uw wensen en systemen. Voor een paar uur per maand of per week, de keus is aan u. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren. Het start tarief is € 62,50 per uur, bij enkele uren per week komt het tarief op € 59,00 per uur. Vanaf vier uur per week is het tarief € 57,50,- per uur. Het is ook mogelijk om op projectbasis in te huren, de tarieven zijn afhankelijk van het aantal uur gedurende het project.

PERSONEELSZAKEN

Ondersteuning bij de personeelsadministratie, denk aan het opzetten van de personeelsadministratie, arbeidscontracten opstellen, verlofregistratie, werkgeversverklaring en beslaglegging. 

Ondersteuning bij personeelszaken, denk aan sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken, ziekteverzuim, begeleiding bij uitdiensttreding en advisering. Uurtarief € 62,50,-.

ONDERNEMERSASSISTENT

Het verzorgen van ondernemersassistent taken, waar op dat moment behoefte aan is. Dat kan zowel bij u in-house, maar ook op afstand, afhankelijk van uw wensen en systemen. Voor een paar uur per maand of per week, de keus is aan u. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren. Het start tarief is € 62,50 per uur, bij enkele uren per week komt het tarief op € 59,- per uur. Vanaf vier uur per week is het tarief € 57,50,- per uur

Alle genoemde bedragen zijn exclusief b.t.w.